ELS CAMPIONATS D’ALT NIVELL TORNEN A BARCELONA

La competició de tir amb arc d’alt nivell retorna a la ciutat olímpica de Barcelona amb l’Open Internacional Indoor Catalonia i 54è Campionat de Catalunya de tir en Sala 2021/2022, una icònica competició del tir amb arc català d’indoor que serà acollida per l’Estació del Nord, els propers 15 i 16 de gener de 2022.

“Serà un esdeveniment molt important que recupera la capital catalana després de 9 anys des de l’última competició d’alt nivell a Barcelona”, explica Antoni Mesas, President de la Federació Catalana de Tir amb Arc. Una oportunitat única que donarà impuls a l’esport català davant les circumstàncies actuals i excepcionals que ens toca viure.

La rebuda d’aquest esdeveniment per part dels esportistes catalans ha estat extraordinària, exhaurint totes les places en menys de 24 hores i arribant als dos-cents arquers i arqueres inscrites d’arreu de Catalunya que posen ja a punt arcs i fletxes per a la que esperen que sigui una competició única. “Poder competir un Campionat de Catalunya dins l’Estació del Nord és un privilegi que hem de viure” senyala l’esportista Miriam Monfort. 

“I què s’organitzi aquesta competició a l’Estació del Nord no és cap casualitat”, ens explica David Pérez, el President del Comitè Català de tir en Sala i coordinador de voluntaris. “Es recupera aquesta competició en el darrer lloc que es va fer a Barcelona l’any 2013, a l'estació d'autobusos més important de Catalunya. Un gran repte per a tots els voluntaris que participen en l'organització, i que han acollit amb afecte i moltes ganes”. I és que les característiques d’aquesta sala permeten que es donin unes fantàstiques condicions per a competir. Les condicions lumíniques són òptimes i la distribució de l’espai ens brinda l’oportunitat de tenir una àmplia línia de tir, el que permet una major participació, i una major comoditat en les zones d’espera, tant per a atletes com per als i les tècnics que es troben donant suport.

DOBLE JORNADA DE COMPETICIÓ

Per tal de donar cabuda a tots els participants, i complint totes les mesures vigents per a la Covid 19, l’esdeveniment es celebra en dos dies i per torns/divisions d’arc.

EVENT

DATA

HORARI

SESSIÓ

54è Campionat de Catalunya Tir en Sala 2021/22

15 gener 2022

14:00h – 19:00h

Arcs instintius, Longbow, Nu i Estàndard

54è Campionat de Catalunya Tir en Sala 2021/22

16 gener 2022

8:00h – 14:00h

Arcs Recorbat i Compost

Esperem repetir aquest esdeveniment cada any, i perquè no, potser organitzar un esdeveniment mundial que torni a situar l'esport del tir amb arc i la ciutat de Barcelona dins el circuit d'esdeveniments mundials.

Una resposta a «ELS CAMPIONATS D’ALT NIVELL TORNEN A BARCELONA»

  1. Felicitacions per la bona organització d’aquesta competició tan a la Federació com al Club de tir amb arc de Montjuic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.