CONCENTRACIÓ DEL PNTD A L’ARBOÇ

El passat cap de setmana 4 i 5 de desembre, es convoca a les instal·lacions esportives del Club de Tir amb Arc Arboç una concentració de la Línia 1 (Detecció de talents) del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva (PNTD) 2021/2022 de la RFETA, amb la col·laboració del Pla de Tecnificació (PTB) de la FCTA.

En aquesta concentració hi han participat un total de 24 esportistes de les divisions d'arc compost i recorbat, i 14 tècnics de la Federació Catalana. Els tècnics RFETA responsables d'aquesta concentració va ser els entrenadors Carlos Morillo i Matija Zlender.

Durant aquestes jornades s'han treballat diferents conceptes tècnics, seguint els objectius de tecnificació habituals a les concentracions del PNTD i PTB. D'una banda, els tècnics de la RFETA i en col·laboració amb els tècnics personals dels esportistes, va estudiar tècnicament a tots els esportistes amb l'objectiu d'establir una sèrie de propostes que ajudin a millorar i treballar els aspectes tècnics que augmenten el propi rendiment dels arquers i arqueres.

D'altra banda, es va fer un treball físic i psicològic amb esportistes i tècnics per tal d'enriquir els seus coneixements en aquestes àrees i adquirir noves habilitats que els ajudin en la seva formació com a tècnics i arquers.

Agraïm al Club Tir amb Arc Arboç i a l'Ajuntament de l'Arboç per fer possible aquesta concentració, i a Jordi Farran per les fotografies de la jornada.

Enhorabona a tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.