EL 50È CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAMP TANCA LA TEMPORADA ESPORTIVA 2018/2019

Montcada i Reixac, 29 de setembre de 2019

Ahir dia 29 de setembre 2019 va tenir lloc el 50è Campionat de Catalunya de Tir de Camp. Més de mig centenar d’esportistes de totes les modalitats i categories van desplaçar-se fins Montcada i Reixac per a disputar la 50ª edició del Campionat de Catalunya, organitzada en aquesta ocasió pel Club Català de Tir amb Arc.

La competició concentrava als esportistes a les 8:00h del matí, i donava el tret de sortida a les 9:00h amb un circuit classificatori de 12 dianes de distància desconeguda, i 12 més a distàncies conegudes. Les finals van iniciar a primeres hores de la tarda, enfrontant als 4 millors esportistes de cada categoria.

32 arquers i arqueres van pujar al pòdium per a recollir els guardons obtinguts al 50è Campionat de Catalunya de Camp. La competició també proclamava els seus campions de Catalunya absoluts, i obtenien la medalla UFEC l’arquera Rosa Miñano en arc Nu amb 308 punts; en arc Recorbat l’arquera Maria Pitarch amb 230 punts; en arc Compost, Raül Hernandez amb 372 punts; en arc Longbow, Jordi Fabregues amb 251 punts; i en arc Instintiu, Luis Santiago amb 277 punts.

Van lliurar-se també les medalles a tots els Campions i Campiones de la Lliga Catalana de Camp, proclamant als 28 millors esportistes de la temporada de lliga 2019. Finalment, els Clubs també van tenir la seva medalla.  El Club Tir Arc Caldes de Montbui es proclama club Campió de la Lliga, seguit pel Club Esportiu Arc Set que obté el títol de Sots campió de Lliga, i el Club Arquers de Terrassa guanya la 3ª posició i medalla de bronze.

En aquesta edició vam poder comptar amb la presència d’un reporter del Zona UFEC. L’emissió del Campionat serà per Esport3 de TV3 el proper dimarts 1 d’octubre, a les 21:15h. No us el perdeu!

Enhorabona a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.