UN DIUMENGE FANTÀSTIC DE 2D A CALDES DE MONTBUI

Caldes de Montbui, 13 d'octubre de 2019

El diumenge 13 d’octubre 2019 va tenir lloc el 31è Campionat de Catalunya de Bosc 2D. Un total de 86 esportistes de totes les categories i modalitats d’arc van desplaçar-se fins el Camp del Negrell de Caldes de Montbui, localitzat on el Club Tir Arc Caldes de Montbui organitzava la prova esportiva.

La competició concentrava als esportistes ja a primeres hores del matí, i donava el tret de sortida a les 10:00h amb un circuit 2D de 24 dianes que classificava en primeres posicions a un total de 34 arquers i arqueres.

I és que en aquesta ocasió obtenir el títol de campió o campionat comportava un premi extra. A banda de les medalles entregades per la FCTA als tres primers guanyadors, la marca de rellotges Kronos premiava als primers classificats de totes les modalitats i categories. Així que la motivació era alta i les primeres posicions del podi, ben disputades.

34 arquers i arqueres van aconseguir les primeres posicions del Campionat de Catalunya, i 14 dels quals van endur-se el bonic obsequi de Kronos. Enhorabona a tothom.

En aquesta edició vam poder comptar amb un fotògraf, en Marc Casals, que va captar cada moment d’un bon diumenge de competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.