16è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE ROUND 900 I D’ARC ADAPTAT

Barcelona, 14 i 15 de setembre de 2019

Com cada any, el mes de setembre es presenta amb una cita esportiva ben esperada, l’emblemàtic Campionat de Catalunya Round 900 i d’arc adaptat, que celebrava el passat cap de setmana la 16è edició, organitzada pel Club Arc Montjuïc i la Federació Catalana de Tir amb Arc.

Des de les primeres hores del dissabte 14 de setembre, el Castell de Montjuïc ja s’omplia d’arc, fletxes i esportistes amb moltes ganes d’una nova temporada de tir amb arc I ben disposats a lluitar pel pòdium català. El dissabte al matí s’enfrontaven els arcs instintius, Nu i Longbow, seguits pel torn dels esportistes més joves, que gaudien de la competició el dissabte per la tarda. Diumenge 15 de setembre tocava el torn a les divisions d’arc Recorbat i Compost que tancaven un any més, el Campionat de Catalunya.

La participació ha estat molt alta, amb un total de 125 arquers i arqueres de totes les divisions i edats. S’han batut molts rècords i s’han entregat moltes medalles, així que podem dir que ha estat un cap de setmana d’èxit.

Endavant arquers i arqueres, que ens espera una temporada amb molt de nivell !

Podeu reviure la competició  

📸 Àlbum dissabte matí: https://flic.kr/s/aHsmGYYhYc

📸 Àlbum dissabte tarda: https://flic.kr/s/aHsmGZ1NGM

📸 Àlbum diumenge: https://flic.kr/s/aHsmGZ37Eo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.