DESCOMPTE PELS FEDERATS A L’EXPOSICIÓ HUMAN BODIES BARCELONA

Barcelona, 9 de setembre de 2019

Arquers i arqueres federades, us agraden les exposicions? Ara ja no teniu excusa per no visitar exposició d’anatomia “HUMAN BODIES”. La FCTA realitza una col·laboració amb Musealia, i des d’avui i fins l’1/12/2019 tots els nostres esportistes podran gaudir d’un preu reduït en l’entrada a aquesta interessant exposició.

Com bé molts ja sabeu, l’exposició tracta d’una mostra al públic de més de 10 cossos i 150 òrgans humans conservats mitjançant la tècnica de la plastinació, amb l’objectiu de conscienciar a la població mundial sobre la importància d’adoptar uns hàbits de vida saludables, la necessitat de realitzar esport i seguir una bona alimentació. L’exposició ha estat ubicada permanentment al Centre Comercial Arenas de Barcelona, i a la web www.humanbodies.eu trobareu tota la informació.

Si voleu beneficiar-vos d’un 20% DE DESCOMPTE, aplicable tant online com a taquilla, us facilitem a continuació el codi promocional.

  • CODI PROMOCIONAL: FEDETARC20
  • APLICA A: Col·lectiu general (Adult)
  • ONLINE I TAQUILLA (en cas de comprar les entrades online, haureu de mostrar la vostra llicència federativa quan accediu a l’exposició)
  • DATES: 12/09/19 fins 01/12/19
  • Codi vàlid per a visites de dimarts a diumenge (dilluns és el dia del visitant)

Esperem que la gaudiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.