EL GROC RESSALT AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE TIR DE CAMP 2019

Soria, 13 i 14 de juliol de 2019

Soria acull l’edició 2019 del Campionat d’Espanya de la modalitat de tir Camp. La organització per part del Club Alto Real y la RFETA ha estat fantàstica, i l’expedició catalana formada per 19 esportistes, ha pogut disputar la competició amb molt d’èxit.

Els resultats dels nostres esportistes han estat brillants, obtenint un total de 5 pòdiums nacionals, 3 medalles de Lliga, i la medalla de Plata per l’Equip Català format per Sergi Cebrian Pujol, David Garcia Fernandez i Jordi Soler Masnou.  

Rosa Miñano Miquel, David Garcia Fernandez i Roc Rueda Domenech es proclamen Campions d’Espanya de Camp en la modalitat d’arc Nu. L’arquera Marta Gimeno es posiciona en 3r lloc, obtenint la medalla de bronze també en la Modalitat d’arc Nu. I Sergi Cebrian Pujol aconsegueix el bronze nacional en la modalitat d’arc Recorbat.

D’altra banda els resultats competitius de la Lliga Nacional 2019 de Camp també han estat tot un èxit. En arc Nu, Rosa Miñano Miquel ocupa la 1ª posició i Sebastià Juanola Codina la 3ª posició de la Lliga Nacional; i Jordi Soler Masnou finalitza 3r en la modalitat d’Arc Compost.

Moltes felicitats als guanyadors i enhorabona a tots els participants!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.