EL 24è CAMPIONAT DE CATALUNYA 3D PROCLAMA ELS SEUS CAMPIONS I CAMPIONES

  Montcada i Reixac, 9 de juny de 2019

Montcada i Reixac acull aquest cap de setmana el 24è Campionat de Catalunya de tir de bosc 3D. Aquesta disciplina que es practicada a l’aire lliure reuneix als arquers i arqueres més aventurers, que volen gaudir del tir amb arc a la natura, amb una àmplia varietat de tirs a distàncies desconegudes i en circuits integrats dins dels boscos.

En aquest ocasió, més d’un centenar d’esportistes de totes les divisions d’arc s’han desplaçat fins a les instal·lacions del Club Català de Tir amb Arc per a disputar el Campionat, que posa el punt i final a la temporada 2019 de la modalitat de 3D. La competició donava el tret de sortida a les 9:00h del diumenge 9, amb 135 esportistes ben preparats per a gaudir de la jornada.

La primera fase classificatòria, que consistia en un recorregut de 24 dianes, assegura el pòdium català a 22 arquers i arqueres, i porta a 36 esportistes a disputar-se en semifinals, les primeres posicions catalanes en arc Nu, Compost, Instintiu i Longbow.

El Campionat de Catalunya proclama 21 Campions, 16 Sotcampions i penja les 12 medalles de bronze de la temporada 2019 de tir de bosc 3D. 

Enhorabona a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.