TROBADA FORMATIVA DE L’ESCOLA CATALANA DE TIR AMB ARC

Cerdanyola del Vallès, 1 de juny de 2019

L’Escola Catalana de Tir amb Arc (ECTA) celebra una nova trobada formativa que clausura el curs escolar 2018/2019. Aquesta edició disputada en 2 dies, ha concentrat les escoles del Bages, Alt Penedès i Vallès Occidental durant el dissabte 1 de juny a Cerdanyola del Vallès, i l’Escola Catalana de Girona celebrava la cloenda del curs el diumenge 2 de juny a Palafrugell.

Com a novetat d’aquest curs, la jornada formativa de dissabte va poder comptar amb la participació dels arquers i arqueres que formen el Pla de Tecnificació Base (PTB) dirigida pel tècnic Antonio Vázquez i el coordinador Fco. Jose Gómez.  Aquest nou format que combinava l’activitat d’iniciació amb la de tecnificació del tir amb arc, va esdevenir tot un èxit. Els alumnes d’iniciació van poder provar un nou mode d’entrenament, i els instructors de l’ECTA van ser partícips de l’activitat i de les pautes de preparació tècnica i psicològica de l’etapa formativa que dona continuïtat a les escoles d’iniciació.

N’estem ben segurs que tornarem a repetir aquest format en futures trobades, ja que la jornada va assolir els nostres principals objectius de cooperació i suport entre els diferents grups formatius d’iniciació, perfeccionament i tecnificació.

Fins la propera arquers i arqueres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.