L’EDICIÓ 2019 DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE TIR DE BOSC 3D

Madrid, 6 i 7 de juliol de 2019

Madrid ha acollit l'edició 2019 del Campionat d'Espanya de Tir de Bosc 3D. Amb una altíssima xifra participativa de 296 participants, l'expedició catalana era representada per un total de 38 arquers i arqueres de les modalitats de Compost, Instintiu, Nu i Longbow. Els esportistes catalans emprenien el passat divendres el seu viatge fins a les instal·lacions del Club Arqueros de Madrid, que els oferia una recepció i acte d'obertura de les dues jornades de competició. 

El Campionat finalment proclama els seus Campions i Campiones nacionals 2019. I l'arc Nu surt ben victoriós, proclamant-se Sots-Campiona d'Espanya l'arquera Rosa Miñano Miquel,   David Garcia Fernandez Campió d'Espanya, i Bartolomé Jiménez Mejías que finalment queda en 4ª posició.

Destaquem també i en arc Compost, Anna Solares Albets que es situa en 4ª posició; i en arc Instintiu, l'arquera Noelia Fernández Puig.

L'Equip Català format per Jordi Soler Masnou (CH), David Garcia Fernàndez (NH), Xavi Fernandez Buil (LH) i Noelia Fernàndez Puig (ID) es situa en 5ª posició.

L'anterior setmana, del 29 al 30 de juny, es celebrava també el Campionat d'Espanya 3D per a Júniors, Cadets i Menors, on també van aconseguir-se dues medalles. Roc Rueda Domenech es proclama Campió en arc Nu Menors, i Adrian Sanchez Abad, obté el bronze en arc Instintiu Cadet.

Enhorabona a tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.