READY STEADY TOKYO, LA PREVIA AL JOCS OLÍMPICS 2020

Tokyo, 12 al 18 de juliol de 2019

El Ready Steady Tokyo ja és aquí. La capital japonesa acull a Yumenoshima l’Event Test Tokyo 2019, des del 12 i fins el 18 de juliol de 2019, i on el nostre jutge David Catalan forma part de l’equip internacional d’àrbitres.

La competició consisteix en un esdeveniment test pels Jocs Olímpics i Paralímpics que tindran lloc l’estiu vinent, en el mateix recinte de Yumenoshima. L’espai durant tot el torneig, s’utilitzarà i organitzarà exactament del mateix mode a com es farà l’any vinent, i tindrà el mateix programa sense durar més d’una setmana.

Hi han assistit 131 atletes de 29 països diferents, i l’esdeveniment queda tancat només pels espectadors. La majoria d’aquests arquers és la primera vegada que trepitgen aquest camp, i és una gran oportunitat tant pels esportistes, entrenadors i organitzadors per veure com funcionen les coses abans dels propers Jocs Olímpics. A més, Tokyo 2020 presenta una novetat olímpica pel tir amb arc, i és que seran els primers Jocs Olímpics amb cinc medalles de tir amb arc, amb la incorporació dels Equips Mixtes. Així doncs, aquest esdeveniment prova inclou ja la pràctica tant de la competició individual com de la mixta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.