PROTOCOL PER LA UTILITZACIÓ D’INSTAL·LACIONS DE TIR AMB ARC

L’evolució lenta però positiva en la lluita contra la Covid-19 està determinant que alguns territoris ja hagin entrat a la fase 1 i que d'altres, puguin entrar-hi a principis de la setmana vinent.

Això implica que algunes instal•lacions,  amb les limitacions que determina la llei, puguin començar a obrir.

És per això que us recomanem consultar amb les autoritats locals si la vostra instal•lació està autoritzada a obrir al públic i amb quines condicions o limitacions, i us recordem la necessitat d’extremar les mesures de seguretat i higiene abans d’obrir.

En tot cas, amb la voluntat de facilitar aquest treball de protecció dels arquers i arqueres i en defensa de la feina responsable dels clubs, us facilitem un guia de seguretat que ha preparat la FCTA per garantir la seguretat i higiene en la pràctica del tir amb arc en la modalitat d’aire lliure i que recomanem aplicar sense perjudici de qualsevol altra exigència que les autoritats politiques o sanitàries puguin imposar en cada moment.

Agraïm la vostra col•laboració i implicació en l’aplicació d’aquestes mesures, que són una garantia per a una saludable pràctica esportiva, tant pels clubs com pels arquers i arqueres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.