CAMPIONAT DEL MÓN DE TIR AMB ARC DE JÚNIORS I CADETS

Madrid, 19 al 25 d'agost de 2019

Aquest agost Madrid es convertia  en l’epicentre de la competició juvenil internacional.  

La Federació Española de Tir amb Arc conjuntament a la Federació Internacional, ha organitzat el Campionat del Món de Tir amb Arc per a les categories Juniors i Cadets. L’esdeveniment internacional ha reunit a un total de 585 esportistes de 60 països d’arreu dels 5 continents.

Els representants espanyols van enfrontar-se a un rigorós període de selecció durant el mes de juliol, i d’entre els quals superaven la selecció les arqueres Elia Canales i Maria Pitarch. Les catalanes representaven l’equip nacional Júnior Femení en arc Recorbat, conjuntament a l’arquera madrilenya Mònica Galisteo.

Totes tres aconseguien la medalla de bronze per equips, a l’imposar-se a Ucrania en unes eliminatòries molt ajustades, que amb la fletxa de desempat vencen 5-4 a les ucranianes Yevheniia Chybisova, Zhanna Naumova i Sikalo Yelyzaveta. La plata per equips va ser finalment per Xina Taipéi, i Corea guanya la medalla d’or.

En individual els resultats han estat també molt satisfactoris. Elia Canales finalitza en una exitosa 19ª posició del món, aconseguint arribar a 16ens de la final però topant contra l’americana Eliana Claps que venç a la catalana amb un 3 – 7.

D’altra banda Maria Pitarch es posiciona en 49ena posició del món, que al superar el classificatori, cau contra l’estoniana Lilienthal Triinu a 24ens de la final.

Enhorabona a totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.