ÈLIA CANALES QUEDA SEGONA A LA VOTACIÓ FINAL DELS PREMIS FOSBURY

La revista Fosbury presenta la 3ª edició dels Premis Fosbury 2020, una iniciativa per reconèixer la diversitat del talent esportiu català.

Com en cada edició, a finals d'any la revista presenta una llista de 43 candidates en categoria femenina i 43 candidatures més en la masculina, que opten al premi millor esportista de l’any 2020.  

L’arquera Èlia Canales encapçala un any més, la llista com a candidata a millor dona esportista 2020, i arriba a la final de la 3ª Edició dels Premis Fosbury amb el seu brillant palmarès com a Campiona d’Espanya de tir amb arc a l’aire lliure individual i per equips en arc recorbat, Campiona d’Espanya de tir en Sala, guanyadora dels GP de Madrid i de Toledo, i líder destacada del rànquing estatal.

Victoria Díez, la tricampiona de pilota valenciana s'endú el guardó a millor dona esportista. L'especialista de tir amb arc Elia Canales queda segona a la votació final amb el 24% dels vots.  I el podi l’ha completat la patinadora Sara Vilella, amb el 12% dels suports. Alba Petisco ha assolit la quarta posició (11%) i Ares Lahoz la cinquena (6%). Gisela CarriónNúria Marquès i Vicky Jiménez han completat les places de finalistes. ENHORABONA A TOTES!

La primera fase de votació s'ha realitzat per votació popular fins l'1 de gener. Aquesta votació ha definit la classificació i podi dels candidats i candidates als Premis Fosbury, posicionant a la nostra arquera com a 2ª classificada com a millor dona esportista del 2020.  

En la segona fase de votació, el comptador parteix de zero, i només es pot votar un únic esportista per categoria i el resultat de la votació no  serà públic. Cada nit, la Revista Fosbury donarà a conèixer la distribució del percentatge de vot.

PARTICIPA-HI FINS EL 10 DE GENER I ACONSEGUIM ENTRE TOTS I TOTES, PORTAR EL TIR AMB ARC A DALT DEL PODI !

 Gràcies a tothom per participar-hi!