AJORNAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA 3D D’EQUIPS MIXTES

A causa de l’empitjorament de la situació epidemiològica a Catalunya, el PROCICAT ha aprovat més mesures de prevenció i control de contenció de l’activitat laboral, social i esportiva, en matèria de salut pública per aturar la transmissió de la COVID-19 i protegir la salut de la població.

Des del CCTB hem esperat per si era possible la realització del campionat de Catalunya 3D d’Equips Mixtes fins a l’últim moment, però les condicions actuals i restriccions no ens ho permeten, per tant, el campionat programat pel 24 de gener de 2021 queda ajornat a falta de determinar la nova data.

En breu us comunicarem el nou calendari de Competicions 2021. Com a esportistes hem de ser conseqüents amb les indicacions i mesures dictaminades per les autoritats competents. És per això convidem i encoratgem a gaudir del nostre bell esport en els clubs i camps repartits a Catalunya, respectant en tot moment les mesures de seguretat i restriccions amb total precaució.

Volem fer arribar un especial agraïment a tots aquests clubs que fan un esforç increïble tot i les dificultats de la situació actual, i que permeten que els nostres federats/des puguin seguir entrenant i practicant el nostre esport a nivell local.

Us demanem comprensió, responsabilitat i col·laboració amb les mesures adoptades.

I continuem a la vostra disposició!

El Comitè Català de Tir de Bosc

Barcelona, 19 de gener de 2021 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.