ESTEM PREPARATS. TORNA AL TEU CLUB

Barcelona, 28 d'octubre 2020

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), les federacions i els clubs han llençat avui l’espot de la campanya ‘Estem preparats. Torna al teu club’.

Aquest mes de setembre s’ha reprès l’activitat esportiva de federacions i clubs marcada per la pandèmia de la COVID-19. Totes les entitats esportives han hagut de fer esforços per adequar les normatives marcades per les autoritats per poder reprendre l’activitat dins la nova normalitat.

Uns esforços que han fet de l’esport un espai segur per a la pràctica esportiva, ja sigui en pavellons, camps, piscines o a l’aire lliure.

El missatge del vídeo i la campanya vol ajudar les persones, ja siguin esportistes, practicants, familiars o població en general, a perdre la por per tornar a fer esport. Les federacions i clubs han desenvolupat protocols, amb la col·laboració de la UFEC i seguint el Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF), amb els requisits que han de complir les entitats organitzadores i participants en els entrenaments, partits amistosos i competicions de les diferents modalitats esportives.

Ara com ara prop de 40 protocols de federacions han estat validats per la UFEC i aprovats per la SGEAF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.