TARRAGONA ES CONVERTEIX EN L’EPICENTRE DEL TIR AMB ARC AMB EL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EQUIPS

Tarragona es converteix en l’epicentre del tir amb arc català amb la celebració del Campionat de Catalunya per equips de tir en sala 2023/2024. La ciutat ha acollit per primer cop aquest campionat del dissabte dia 13 al diumenge 14 de gener, organitzat pel Club Tau de Tir amb Arc al Palau d’Esports de Catalunya de l’Anella Mediterrània de Tarragona, amb la col·laboració de Tarragona Esports i de la FCTA.

L’esdeveniment ha batut el seu rècord de participació  aplegant un total de 37 equips de 15 clubs d’arreu de Catalunya i a més de 130 esportistes que han  competit en les cinc modalitats mixtes i absolutes: recorbat, compost, nu, tradicional i longbow.

“Estem molt contents de celebrar aquest campionat en un lloc tan emblemàtic com és el Palau d’Esports Catalunya”, ha manifestat el president del Club Tau, Sergio Ortega, qui ha destacat que aquest esdeveniment “també contribuirà a incrementar el coneixement sobre aquest esport a la ciutat de Tarragona”.

resultats

Pel que fa als resultats, el Club de Tir amb Arc Les Franqueses va ser el gran triomfador del campionat aconseguint un total de 5 medalles per equips: tres medalles d’or pels equips d’arc nu, longbow i tradicional, una medalla de plata que guanya l’equip d’arc tradicional i una medalla més de bronze en arc nu.

Seguint el medaller, el Club Arc Montjuïc s’imposa en arc compost i guanya la medalla d’or d’equips, també la medalla de plata per equips d’arc nu i la medalla bronze en arc tradicional.  

Finalment, el club Draco Sagittariis es proclama el vencedor de l’arc recorbat al guanyar la medalla d’or d’equips, seguit pel Club Arquers Arforja i el Club Arquers Cerdanyola del Vallès.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.