S’AJORNA LA 1ª TIRADA DE LA LLIGA DE CAMP

A causa de l’actual situació epidemiològica a Catalunya, el PROCICAT ha aprovat més mesures de prevenció i control de contenció de l’activitat laboral, social i esportiva, en matèria de salut pública per aturar la transmissió de la COVID-19 i protegir la salut de la població.

Des del CCTC hem esperat per si era possible la realització de la 1ª tirada de lliga Catalana de camp fins a l’últim moment, però les condicions actuals i restriccions no ens ho permeten, per tant, aquesta competició programada pel 14 de febrer de 2021, queda ajornada a falta de determinar la nova data.

En breu us comunicarem el nou calendari de Competicions 2021. Com a esportistes hem de ser conseqüents amb les indicacions i mesures dictaminades per les autoritats competents. És per això convidem i encoratgem a gaudir del nostre bell esport en els clubs i camps repartits a Catalunya, respectant en tot moment les mesures de seguretat i restriccions amb total precaució.

Volem fer arribar un especial agraïment a tots aquests clubs que fan un esforç increïble tot i les dificultats de la situació actual, i que permeten que els nostres federats/des puguin seguir entrenant i practicant el nostre esport a nivell local.

Us demanem comprensió, responsabilitat i col·laboració amb les mesures adoptades, continuem a la vostra disposició,

El Comitè Català de Tir de Camp

Barcelona, 5 de febrer de 2021