EL PTB REPRÈN LA SEVA ACTIVITAT AMB DOBLE JORNADA DE TECNIFICACIÓ

El Pla de Tecnificació Base de la FCTA reprèn novament la seva activitat aquest mes d’abril amb un grup de 15 alumnes en tecnificació.

La primera jornada de formació del PTB s’inaugurava el passat 4 d’abril a les instal·lacions esportives del Club Arquers Cerdanyola del Vallès. La segona sessió es programava pel diumenge 25 d’abril al Club Esportiu Arc Set a Santpedor.

La formació dirigida i coordinada per Antonio Vàzquez i Fco. José Gómez, s’ha centrat durant aquest primer mes formatiu en treballar els aspectes tant tècnics i físics com les dinàmiques de grup, amb el principal objectiu de preparar les properes competicions de la temporada d’aire lliure 2021.

Quatre esportistes i dos dels tècnics del PTB coincidien també aquest cap de setmana en la primera tirada de la Lliga Nacional per a cadets i menors, que es celebrava al Centre de Tecnificacio de tir amb arc de Madrid, el 24 i 25 d'abril.

Els joves arquers han obtingut en aquesta primera jornada de competició, unes molt bones posicions del rànquing estatal i una primera posició de l’arquera Lucia Ramos que tancava la jornada inaugural de la lliga nacional fent un primer podi.

Molt ben tirat Lucia!

Enhorabona a tots i totes! 

1ª Tirada Lliga Nacional Cadets i Menors 2021 - RESULTATS
ARC RECORBAT

Lucia Ramos Valiente 1ª RCD

Izascun Garcia Campos 17ª RCD

Denis Carnicero Huerta 9è RMH

ARC COMPOST
Nuria Sinfreu 7ª CCD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.