L’EQUIP NACIONAL DEL MUNDIAL DE CAMP TRIOMFA AMB MEDALLES D’OR I PLATA A YANKTON

Èxit per l’equip nacional que participa al Campionat del Món de camp a Yankton (EEUU) triomfant amb dues medalles: una d’or en individual que guanya l’aragonès Francho Rufas (arc recorbat júnior) i una medalla de plata per equips, on hi participa la catalana Maria Pitarch com a component en arc recorbat, conjuntament a Alexa Misis i Ana Cano.  

Després de dos anys d’espera per la pandèmia, el mundial de tir de camp es celebra finalment del 3 al 9 d’octubre 2022, podent comptar amb la participació de sis esportistes catalans: en divisió d’arc nu, Rosa Miñano, Casandra Campo i David Garcia; en arc recorbat, Maria Pitarch i Sergi Cebrian; i en divisió  compost, Jordi Ricart. 

Mundial Camp Yankton 2022
SUBCAMPIONES DEL MÓN PER EQUIPS 

Alexa Misis (compost), Ana Cano (Nu) i Maria Pitarch (recorbat) es van proclamar subcampiones del Món en una final admirable contra l'equip italià que per només dos punts d’avantatge, vencia a les espanyoles (52:54). El triomf de l’equip femení ja es matisava durant la fase classificatòria que tot i el fred i el vent que afegien un plus de dificultat al mundial, van aconseguir superar la primera etapa amb molt d’èxit. Una sisena posició les va col·locar a quarts de la final contra l'equip local (EEUU), sortint victorioses de la lluita contra l’equip local (57:52). A semifinals i aquest cop contra les franceses, l’equip de Pitarch, Misis i Cano va continuar el seu bon paper establint la puntuació més alta de les quatre semifinalistes (56:51). 

Molt ben lluitat noies! Enhorabona per la MEDALLA DE PLATA!

Pel que fa a la resta de participants, destaquem la bona posició obtinguda per Rosa Miñano que finalitzava en cinquena posició, al caure just abans de les semifinals d’arc nu femení i en l’última diana de les eliminatòries. També en divisió d’arc nu, Casandra Campo i David Garcia aconseguien la setena posició, arribant tots dos a la quarta ronda d’enfrontament de la fase de grups.

En arc recorbat, Sergi Cebrian queia eliminat a la primera ronda, aconseguint la 19ª posició final, i Maria Pitarch no va superar la tercera ronda de la fase de grups, en 11ª posició. 

Finalment i en arc compost júnior, hi participava Jordi Ricart assolint la 7ª posició final del rànquing individual.

Enhorabona a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.