BRONZE PEL CATALÀ LUIS RAMOS A NÎMES

Del 18 al 20 de gener 2019 es disputava la 21ª edició de l’emblemàtic campionat  Nîmes Archery Tournament, a la localitat francesa de Nîmes. 

En aquesta ocasió l‘organització  ha comptat amb la participació de 1200 atletes, provinents de 50 països diferents, que s’han desplaçat fins la localitat francesa de Nimes per a competir al nivell d'una categoria Indoor World Series 1000. L’èxit de participació catalana ha estat altíssim, comptant amb una total d’expedició de 29 arquers i arqueres de Catalunya, participant en les diferents divisions d’arc recorbat i compost.

Destaquem l’èxit de l’arquer català Luis Miguel Ramos Calleja que s’emporta cap a casa la medalla de bronze en la categoria d’arc Recorbat Veterà. Amb un total de 562 punts, Ramos es posiciona a només 1 punt de diferència del suís Dominik Faber (563), que assoleix la 2ª posició, i a només 8 punts de l’or assolit pel francès Eric Geoffroy (570). Enhorabona Luis Miguel per aquest merescuda recompensa!

Les arqueres Maria Pitarch Laguna (574 punts) i Elia Canales Martin (570 punts) fan èmfasis també del seu nivell esportiu, posicionant-se en 5a i 6a posició respectivament, en la categoria d’arc Recorbat júnior femení, i arribant fins a quarts de la final.

Enhorabona també a tots i totes les participants que heu viatjat una pila de quilòmetres per a gaudir un cop més del nostre esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.