LA FCTA APORTA EL SEU GRANET DE SORRA A LA LLUITA SANITÀRIA CONTRA LA COVID-19

Barcelona, 6 d'abril 2020

En plena lluita dels professionals sanitaris contra la Covid-19, qualsevol petit gest que puguem dur a terme és obligat. Per això, la FCTA aporta el seu granet de sorra a la lluita sanitària i entrega 20 tauletes electròniques a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a la Fundació Albà , per tal que els malalts aïllats puguin comunicar-se amb les seves famílies.

I tu, com podries ajudar? Actualment la Societat Catalana de la Tecnologia impulsa una campanya una campanya a través de la web Telecomunicat.cat per tal de recollir mòbils i tauletes per als malalts hospitalitzats.

Si tens un mòbil o una tauleta a casa que ja no utilitzis, ara pot servir perquè els malalts de coronavirus hospitalitzats puguin comunicar-se telemàticament amb els seus familiars i amics. Només cal indicar el dispositiu que es vol donar i te’l venen a recollir a casa, el revisen, si cal el reparen, i el posen a punt per poder entregar-lo als hospitals.

La idea és oferir “una hora de visita virtual” al malalt. Si aquest ja disposa d’un dispositiu, se li ofereix la wifi gratuïta. Si no en té, se n’hi facilita un. A més, la SCT també estan dissenyant braços articulats perquè els malalts de la covid-19 que tenen problemes motrius es puguin comunicar. Estan fets amb materials casolans, com làmpares que “es poden trobar a l’Ikea o als centres comercials”. La intenció és alliberar el personal sanitari i que els malalts puguin ser autònoms a l’hora de comunicar-se amb el seu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.