PRIMERS AL MEDALLER AMB 11 MEDALLES AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CAMP 2023/2024

Els arquers i arqueres de Catalunya es situen primers als medaller del Campionat d’Espanya de Camp 2023/2024 i tornen a casa amb 11 medalles del nacional de camp,  disputat el 25 i 26 de maig a Soria.

Amb un total de 208 arquers i arqueres de 15 comunitats autònomes, Catalunya va comptar amb quasi 40 participants entre esportistes i tècnics.

En categoria individual destaquem els resultats obtinguts per l’arquera Maria Pitarch que es proclama Campiona d’Espanya d’arc compost femení en la disciplina de camp, obtenint 375 punts als classificatori i la medalla d’or contra la castellanoaragonesa Ana M. Alonso 61:60. En la mateixa divisió, l’arquera Alexandra Moura Ribeiro guanya la medalla de bronze d’arc compost femení al vèncer les finals 62:56 contra la navarresa Letizia Urrestarazua. Jordi Ricart s’endú la medalla de bronze d’arc compost masculí després de proclamar-se victoriós en un ajustat empat contra el madrileny Gonzalo Sánchez.

També en categoria individual i en la divisió d’arc nu, l’arquer David Garcia suma un nou títol al seu brillant palmarès, en aquesta ocasió com a Campió d’Espanya d’arc nu masculí amb 338 punts al classificatori i una ajustada victòria contra César Vera 51:49.

Ariel Arrastia aconsegueix la 3ª posició d’arc nu masculí, que amb 277 punts obtinguts al classificatori l’esportista es col·loca i guanya la final de la medalla de bronze contra el gallec Enrique Busto 41:39. En categoria femenina, Casandra Campo aconsegueix la medalla de bronze a l’imposar-se a les finals, i per només un punt contra la seva companya Marta Gimeno 45:44. Finalment, destacar el resultat en categoria individual de l’arquera Jana Cahué que guanya la medalla de bronze d’arc recorbat femení amb una rotunda victòria contra la murciana Ana Ferez 49:38.  

Pel que fa a la competició per equips, l’èxit ha estat també notori amb un total de 4 medalles d’equips.

El duet format per Jana Cahué i Sergi Cebrian es proclama equip campió d’arc recorbat mixte, al guanyar contra l’equip Basc 61:56.

Maria Pitarch i Antonio Alvarez sumen una medalla d’or més com a equip campió compost mixte. D’altra banda, Mª Isabel Mompeán i Albert Torres guanyen la medalla de bronce per equips d’arc tradicional mixte.  

L’equip català de 5 components triomfa al nacional com a equip subcampió d’Espanya gràcies al bon paper del grup format per David Garcia (nu), Maria Pitarch (compost), Juli Amat (Longbow), Sergi Cebrian (recorbat) i Felix A. Sánchez (tradicional).

Enhorabona a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.