BENVINGUTS A LA NOVA WEB DE LA FCTA

? CIRCULARS, CALENDARI ESPORTIU I INSCRIPCIONS ONLINE 

 
Totes les notificacions esportives i darreres novetats informatives les trobareu disponibles a l'apartat de Circulars, on podreu descarregar tota la documentació i informació corresponent. Per altra banda, totes les activitats esportives de la temporada seran accessibles també a l'apartat de Calendari. En aquest espai de calendari, trobareu tots els esdeveniments esportius amb un nou format d’inscripció online. A partir d’ara podreu inscriure-us online a cada activitat directament des del calendari, i visualitzar i descarregar el llistat d’inscrits automàticament a peu de pàgina. En el cas dels Campionats de Catalunya, s’ha habilitat l’opció de pagament amb targeta, la qual permet la inscripció al campionat automàtica. Cal remarcar que es continua mantenint l’opció de transferència bancària com a forma de pagament dels campionats, i de totes les tirades de lliga que organitzen els clubs.

*Degut a la situació actual de cancel·lació de totes les competicions, totes les inscripcions als campionats estan deshabilitades.

? DOCUMENTACIÓ ESPECÍFICA I RESULTATS  

Tots els comitès federatius tenen prevista una estructura de pestanyes pròpia, en les quals trobareu disponibles tota la documentació especifica de normatives, subvencions, reglaments i altres. En el cas dels resultats, rànquings i altres arxius esportius, podeu consultar-los a la carpeta de “resultats” de cada propi comitè, o bé, directament a la documentació addicional de les activitats esportives programades al calendari general. 
 

? ESPAI PER A LES ACTIVITATS DE CLUB 

S’ha previst un espai en el  calendari per a les activitats esportives i socials que ofereixen els propis clubs. A l’apartat del calendari trobareu l' espai clubs, un espai dedicat a les activitats dels clubs, i on s’anirà compartint tota l'oferta esportiva i social que complementa el calendari competitiu oficial.

? CERCADOR DE CLUBS 

Hem afegit un cercador de clubs per localització. Ara, podrem trobar tots els clubs federats per població i comarca d’una forma més ràpida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.