BARCELONA TREBALLA EN LA IGUALTAT LGTBI+ EN L’ESPORT

L’Ajuntament de Barcelona, el Club Esportiu Panteres Grogues i l’Agrupación Deportiva Ibérica LGTBI+ signen aquest dilluns 4 de juliol un acord de col·laboració per a treballar conjuntament en la igualtat i fer créixer els drets LGTBI+ en el món de l’esport. Com a principals accions, les entitats treballaran plegades per a intensificar la formació i la sensibilització sobre la diversitat sexual i el gènere en l’esport, promoure l’educació en valors com el respecte i la inclusió, impulsar campanyes públiques de conscienciació i treballar per desenvolupar instal·lacions i equipaments esportius sense elements discriminatoris.

 

La Federació Catalana de Tir amb Arc i el Club Arc Montjuïc van poder estar presents a l’acte de signatura i debat del nou acord municipal,  que va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona amb l’assistència de l’Alcaldessa Ada Colau, la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez Castaño, el regidor d’Esports, David Escudé, el president del Club Esportiu Panteres Grogues, Joan M. Miró, i el vicepresident de l’Agrupación Deportiva Ibérica, Toni Travieso.

 

El compromís per part de les entitats, federacions, associacions i clubs esportius és fonamental i clau en aquest vincle de treball compartit i col·lectiu per a una pràctica esportiva lliure i igualitària, on tothom s’hi senti còmode i que ajudi a garantir els drets de les persones LGTBI+ en l’àmbit esportiu.  

torneig de tir amb arc al programa del panteresports bcn-2022

El Club Arc Montjuïc en col·laboració amb el Club Panteres Grogues acaba de presentar la competició de tir amb arc que formarà part del programa dels Panteresports 2022, el torneig LGTBI+ multisportiu de les Panteres Grogues que organitza enguany la seva 15ª edició a la ciutat de Barcelona, del 15 al 18 de setembre. 

 
 
 
 
 
 

PANTERESPORTS

Club Arc Montjuïc

torneig de tir amb arc

17 de setembre 2022

En el marc incomparable del Castell de Montjuïc, el CAM ens convida a participar en el torneig de tir amb arc de Pantersports BCN-2022. Un esdeveniment integrador, transversal i pensat per a tots i totes, que s'organitza el proper 17 de setembre de 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.