BARCELONA PRESENTA ELS JOCS OLÍMPICS I PARALÍMPICS TOKYO 2020

Barcelona, 28 de novembre de 2019

Ahir el Museu Olímpic de Barcelona rebia la presentació dels Jocs Olímpic i Paralímpics de Tokyo 2020, a càrrec del Consultat General del Japó a Barcelona. La FCTA i varis representants del món de l’esport van poder assistir a aquest l’acte de recepció dels futurs Jocs Olímpics i Paralímpics.

El Cònsol General del Japó a Barcelona Naohito Watanabe i la Gerent de l’Institut Barcelona Esports van procedir a l’obertura de la presentació, donant a conèixer alguns aspectes dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Tokyo 2020, així com el lema “Sport Connects Us” i els nous esports inclosos en la futura edició olímpica. Van presentar-se també els emblemes i la seva relació amb la tradició japonesa, com l’origen de les mascotes olímpiques Miraitowa i Someity.  

Els assistents van poder transportar-se fins al japó amb un tast de la cultura nipona. De la mà de l’artista Mirsuru Nagata vam apreciar una demostració de pintura sumi-e inspirada en Tokyo 2020, i d’una cerimònia tradicional kagamibirakii d’obertura d’un barril de sake que celebra el compte enrere pels Jocs Olímpics i Paralímpics de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.