ASSEMBLEA GENERAL 2023

Benvolgut/da President/a,

Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la FCTA, que es celebrarà el dissabte 3 de juny de 2023, a les 9:30h. en primera convocatòria i a les 10:00h. en segona, a l’Aula de la Casa de l’Esport, situada a l’edifici de les oficines de la Federació, Rambla Guipúscoa, 23-25, 1A, de Barcelona.

Ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària:

1. Lectura i aprovació de l'acta de l'última Assemblea.

2. Informe del president.

3. Aprovació dels comptes i liquidació del pressupost 2022.

4. Aprovació de l’Informe de Verificació Comptable 2022.

5. Nomenament dels verificadors dels comptes per a l’exercici 2023.

6. Aprovació del calendari esportiu, pla actuació i pressupost 2023.

7. Informes dels comitès.

8. Ratificació de membres de la Junta.

9. Propostes de la junta:

9.1. Aprovar, si escau, l’afiliació de la Federació Catalana de Tir amb Arc a l’entitat denominada Unió d’Esports de Catalunya i designar el President com a representant de la Federació en aquesta entitat.

9.2. Aprovació de tarifes de preus.

9.3. Aprovació del reglament intern del Comitè de Disciplina.

10. Propostes dels clubs i comitès (*).

11. Torn de paraules

 

Ordre del dia de l’Assemblea General Extraordinària:

1. Modificació dels Estatuts de la FCTA:

1.1. Incloure les competicions de Tir amb Arc virtuals, en línia o de jocs electrònics esports.

1.2. Autorització de l’Assemblea per a que el president i/o membres de la junta puguin actuar com a tècnics i/o jutges remunerats.

(*) Volem recordar que, en aplicació de l’ article 10è punt d) dels estatuts: només es sotmetran a consideració a l’assemblea les propostes de membres, arribades en deguda forma a la Federació a info@fcta.cat (15 dies hàbils abans de la celebració de l'assemblea), i que estiguin referendades per un mínim del 10% dels membres de l’assemblea. Recordem que la representació de les entitats esportives recau en el president o presidenta, o en el cas d'impossibilitat manifesta per exercir la representació, en la persona que ocupi la vicepresidència, sempre que consti inscrita en el Registre d'entitats esportives com a membre de la junta directiva amb el mandat en vigor, i que els estatuts vigents i inscrits li permetin actuar en representació de l'entitat. Per aquest motiu us demanem que en cas que el president no pugui assistir, i delegui l'assistència en el vicepresident del club, ho faci mitjançant escrit signat i dirigit a la Federació.

Esperant la teva assistència aprofitem l'avinentesa per saludar-te molt cordialment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.